DESTINASI PERCUTIAN PILIHAN

1/5

PENGEMBARAAN ANDA

NIKMATI PAKEJ PERCUTIAN
TERMURAH BERSAMA KAMI..

Turkey in 10 Days Tour

 

Dengan bandar-bandar kaya dengan sejarah, pantai, dan desa yang indah, lawatan ke Turki menjanjikan percutian terpesona.

Ho Chi Min in 4 Day Tour

 

Bandaraya Ho Chi Minh City ataupun dikenali sebagai Saigon adalah bandar terbesar di Vietnam, Ada banyak tarikkan di sini yang boleh di lawati oleh pelancong dari luar.

Europe in 12 Day Tour

 

BEST OF EUROPE
Cari tempat yang paling indah & perkara-perkara yang terbaik untuk dilakukan di Eropah.

Korea in 5 Day Tour

Di Korea ada 4 musim iaitu Musim sejuk, bunga, luruh dan musim panas. Sesiapa yang ingin melancong, waktu musim BUNGA, LURUH ATAU SEJUK adalah yang terbaik.

Japan in 5 Days Tour

 

Jepun adalah sebuah negara kepulauan di Lautan Pasifik dengan bandar-bandar yang padat, istana empayar, taman negara pergunungan dan beribu-ribu tempat-tempat menarik.

Kashmir in 5 Days Tour

 

Kashmir adalah kawasan geografi paling utara benua kecil India. 

 

Jom sertai pakej melancong ke Kashmir, India 

Beijing in 5 Day Tour

 

Beijing mempunyai sejarah yang menjangkau kembali 3 beribu tahun. Namun ia dikenali sebagai banyak untuk seni bina moden sebagai tapak purba yang memaparkan koleksi besar peninggalan budaya.

MENCARI DESTINASI PERCUTIAN

Dengan berbekalkan pengalaman menguruskan  kumpulan pelancong berbilang kaum dari Malaysia, Singapura, Brunei dan Indonesia, kami akan memastikan anda akan menerima servis terbaik dengan perkhidmatan Tour Guide yang berkualiti.

Need Help?

Tempat destinasi percutian tumpuan yang menarik harus dilawati.


Kami mempunyai Pakar Travel di sini untuk menjaga setiap keperluan anda, membuat perjalanan anda bebas tekanan & menakjubkan.

HotLINE 
+607 244 8727

10.00am - 5.00pm

Bandung in 4 Day Tour

Bandung ialah ibu kota provinsi Jawa Barat di Indonesia. Disebabkan lokasinya di dataran tinggi, Bandung terkenal kerana iklim yang sederhana dan oleh itu, telah menjadi salah satu destinasi pelancongan yang popular.

Kenapa Kita Perlu Melancong Dalam Dan Luar Negara

Reward diri sendiri dan keluarga

Antara sebab kenapa anda perlu melancong ialah untuk memberikan ganjaran kepada diri sendiri dan juga keluarga untuk bercuti ke tempat yang menarik. Kalau setahun anda berkerja keras, apa salahnya dalam masa 3-4 hari bawa keluarga untuk habiskan masa bercuti. Ia akan memberikan satu kepuasan kepada semua dan akan memberikan akan satu semangat baru.

 

Peluang melihat tempat orang

Tak kira melancong dalam atau luar negara, anda akan berpeluang melihat dan memahami budaya dan masyarakat yang berada di tempat anda bercuti. Budaya dan cara hidup orang disetiap negara sama sekali tak sama dengan gaya hidup orang di tempat kita. Percaya lah, anda akan menghargai pengalaman ini.

 

Mensyukuri Nikmat Tuhan

Jauh berjalan, luas pengalaman. Jauh berjalan, semakin banyak anda melihat betapa cantiknya bumi Allah ini dan ia tidak habis setakat itu. Kalau di Malaysia atau di negara ANDA pun banyak lokasi menarik, apatah lagi di luar negara. Anda akan melihat ciptaan Tuhan yang sangat mengkagumkan.

Ada yang menganggap, melancong melibatkan kos yang besar. Sebenarnya kenyataan itu tidak benar sama sekali. Ada banyak cara untuk anda membuat perancangan sesuai dan bersesuaian budget anda apabila mahu melancong.

Di UM Eutla Vacation  boleh mendapat Pakej yang istimewa yang semua orang dapat pergi bercuti bersama keluarga dan rakan-rakan.

Tempahlah Pakej Pilihan Anda Sekarang
Malaysian-Association-of-Tour-and-Travel

MAAD TRAVEL (M) Sdn Bhd. [ KPK/LN 7078 ]

Muasassah : MAAD AL MASIYAH CO.LTD  (Saudi)

Marketing By UME Travel (UmrahMultazam)

UM EUTLA VACATION [ KPK/LN 9080 ]

NO 36-01, JALAN SETIA TROPIKA 1/1, TAMAN SETIA TROPIKA, 81300 SKUDAI JOHOR.

Tel: +607 244 8727  (10:00pg hingga 05:30 ptg) 

Email: ume.vacation@gmail.com

Copyright© 2017 - 2020 by UME. All rights reserved.