TERMA & SYARAT

  1. Perkhidmatan ini diuruskan sepenuhnya oleh UM Eutla Vacation Sdn Bhd.

  2. Bayaran deposit tidak akan dikembalikan jika anda membatalkan tempahan pakej kami.

  3. Tempoh perkhidmatan Tour Guide kami adalah tetap mengikut jadual Itinerary ditentukan. Cas tambahan akan dikenakan sekiranya pihak anda memerlukan khidmat Tour Guide kami diluar waktu yang telah ditetapkan.

  4. Kami tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang kecuaian dari pihak anda yang melibatkan urusan passport atau tiket penerbangan dan secara tidak lansung menyebabkan anda tidak dapat terbang mengikut trip yang di tetapkan.

  5. Anda harus mematuhi segala undang-undang, peradaban dan etika masyarakat tempat percutian anda sepanjang lawatan. Sekiranya anda melanggar peraturan dan disabitkan kesalahan atau denda, kami tidak akan bertanggungjawab.

  6. Penginapan yang telah kami cadangankan adalah bukan diatas tanggungjawab kami. Kami tidak mempunyai sebarang kepentingan atau hubungan dengan pemilik penginapan yang kami cadangan (guest house/hotel). Sebarang ketidakpuasan hati terhadap kualiti penginapan dan sebagainya adalah diatas tanggungjawab anda.

  7. Wakil tour guide yang kami sediakan sepanjang lawatan adalah warga tempatan dimana tempat lawatan anda, pemandu pelancong yang bertauliah atau berlesen. Kami lebih mesra, peramah dan boleh anda anggap sebagai rakan yang akan membantu anda.

  8. Dengan memilih perkhidmatan dan servis kami, anda bersetuju dengan terma dan syarat di atas.

Tempahlah Pakej Pilihan Anda Sekarang
Malaysian-Association-of-Tour-and-Travel

MAAD TRAVEL (M) Sdn Bhd. [ KPK/LN 7078 ]

Muasassah : MAAD AL MASIYAH CO.LTD  (Saudi)

Marketing By UME Travel (UmrahMultazam)

UM EUTLA VACATION [ KPK/LN 9080 ]

NO 36-01, JALAN SETIA TROPIKA 1/1, TAMAN SETIA TROPIKA, 81300 SKUDAI JOHOR.

Tel: +607 244 8727  (10:00pg hingga 05:30 ptg) 

Email: ume.vacation@gmail.com

Copyright© 2017 - 2020 by UME. All rights reserved.